Amenajare interioară modernă pentru o constructie modulara de 6x8 m plus terasa

Eşti aici

3046

Proiectul de amenajare interioară configurează spațiul unui locuințe de 2 camere, compusă din living, dormitor, baie, bucătărie, hol și terasă. Este format din doua module Solarbox avand dimensinile de 8x3 m fiecare, rezultand o suprafata de 48 mp. Constructie ideala pentru o locuinta de vacanda sau una permanenta pentru doua persoane.

Ne-am dorit să creăm senzația unui spațiu mai mare, de aceea viziunea noastră a fost de a-l amenaja într-un stil modern, prin folosirea preponderentă a tonurilor pământii și nuanțelor de bej, în contrast cu mici accente de culoare, care subliniază elementele centrale ale încăperilor.

Holul este simplu, spațios, cu mobilier din lemn în nuanțe neutre, fiind primul pas către designul modern în nuanțe de bej care se va reflecta în continuarea locuinței.

hol pentru amenajare interioara moderna

In living, structurat ca un open space, predomină elemente naturale, în special lemnul, care oferă o senzație de intimitate prin prezența acestuia în culori deschise. De asemenea, designul modern si senzația de spațiu sunt accentuate de ferestrele foarte mari, precum și de draperiile bej, care permit luminii să pătrundă armonios.

Jocul accentelor de culoare galben și violet reprezintă doza de dinamism care i se atribuie încăperii, aceste nuanțe de culori rămânând, totodată, în sfera atmosferei naturale, transmițând o senzație primăvaratică, feminină, caldă și primitoare.

În bucătărie, se continuă aceeași atmosferă, predominând nuanțele de bej și elementele naturale, care oferă un aspect neîncărcat, cu accentul pus pe modernismul sticlei electrocasnicelor, într-un mod neostentativ.

Dormitorul este prezentat în două mari fragmente: pe de-o parte, se află zona la relaxare, iar pe de altă parte, se află zona de creatie. Biroul modern cu accente de culoare, culoarea predominanta fiind galben, care facilitează o stare de creativitate și energie. Dulapul din lemn, monocrom, devine element neutru, ce întărește senzația de luminozitate.

dormitor

În baie, designul este unul minimalist, continuându-se jocul dintre baza de nuanțe neutre din marmură și mobilier și micile accente de culoare, de această dată pale. Mobilierul comunică cu restul încăperii la nivel geometric, încăperea înglobând o tematică a pragmatismului.

Proiectul nostru este ideal pentru tine, dacă îți dorești o locuință cu un design modern, simplă în aparență, dar plină de personalitate, care să reflecte jocul armonios dintre elemente moderne și clasice, lemn și sticlă, culori neutre și accente tari, toate structurate astfel încât să îți ofere spațiul și intimitatea de care ai nevoie.

Contact Details

România
0040 753 095 670