PROIECT - AP. WHITE LOTUS

Eşti aici

6798

Beneficiarii, un cuplu tanar din Bucuresti, au dorit amenajarea viitoarei locuinte intr-un design armonios, contemporan, care sa permita cat mai multe spatii de depozitare compacte, fara a incarca vizual un spatiu inca de la inceput limitat.

Apartamentul de 2 camere de 80 de mp dispune de un windfang deschis catre living, unde trecerea a fost realizataa unitar printr-un singur corp de depozitare dispus pe toata lungimea peretelui, pentru a lega vizual cele doua zone. Ne-am folosit de spatiul vertical generos al locuintei pentru a organiza cat mai multe spatii de depozitare, astfel creand o zona mai mare de desfasurare in camere.

Corpul de depozitare din living are rol functional, iar dinamica creata prin jocul de culori si forme adauga dimensiune si interes intr-un design relativ minimalist in ansamblu. Living-ul este separat de bucatarie printr-o usa de sticla, ceea ce permite ca spatiul sa fie perceput ca fiind deschis, in timp ce beneficiarii se pot bucura in continuare de placerea de a gati fara a avea grija mirosurilor in restul incaperilor.

Bucataria se afla in continuitate ca stil si cromatica cu livingul, creand si aici un joc geometric prin modul in care au fost realizate corpurile de depozitare.

Dimensiunile reduse ale dormitorului au dus la crearea unui spatiu unitar, care continue jocul formelor, insa intr-o maniera mult mai fina. Nuantele folosite creeaza intimitate si o atmosfera relaxanta, iar iluminarea calda puncteaza armonia creata.

In baia de dimensiuni reduse, important a fost ca toate elementele construite sa se regaseasca in acelasi plan pentru a crea vizual mai mult spatiu. Cromatica deschisa si depozitarea organizata pe verticala au ajutat din nou la crearea unui design aerisit.

In final, am avut grija ca functionalitatea sa se imbine cu ergonomia si estetica in fiecare incapere, adaugand un plus de culoare prin elementele decorative alese. Astfel, am creat designul luminous, minimalist, unde tanarul cuplu se poate relaxa in locuinta in care acum se simt cu adevarat acasa.

Contact Details

Bucuresti
România
0040 753 095 670

Proiecte similare