Casa Sadinei

Eşti aici

276

O familie de tineri, cu doi copii mici, şi-au dorit ca amenajarea casei lor dintr-un complex rezidenţial aflat în Bucureşti să fie perfect funcţională, adică în primul rând să conţină cât mai multe spaţii de depozitare pentru nevoile întregii familii. Locuinţa este situată pe două niveluri, parter şi etaj, cu o suprafaţă desfăşurată de aproximativ 120 mp.

Bucătăria închisă înglobează blatul de lucru în forma de U cu toate electrocasnicele necesare gătitului şi o zonă de luat masa cu un corp de depozitare mai puţin adânc, pentru obiecte de dimensiuni reduse.

 

 

Livingul generos include zona de relaxare unde regăsim şezlongul extensibil cu husă detaşabilă (foarte practic în familiile cu copii mici) şi zona de dining prevăzută cu o masă extensibilă şi o băncuţă de şedere cu depozitare integrată. Biblioteca separă vizual încăperea de hol, în spatele acesteia aflându-se scara, iar spaţiul de sub scară este şi el folosit pentru depozitare.

 

 

În grupul sanitar de la parter se foloseşte deasemenea la maximum spaţiul disponibil, fiind dispusă o mască de lavoar generoasă cu sertare, la aceasta adăugându-se alte nişe de depozitare.

 

 

La etaj se află dormitorul matrimonial cu baia sa proprie, camera copiilor, o baie cu cadă şi o încăpere ce va fi folosită pe post de birou. Dormitorul este amenajat simplu, cu un pat tapiţat şi un dressing pe toată lungimea peretelui, cu uşi glisante şi batante.

 

Camera copiilor este în mod evident cea mai colorată dintre toate şi conţine două paturi extensibile, un birou dublu şi o zonă de joacă.

 

 

Biroul cuprinde un corp de depozitare generos, pe toată suprafaţa unui perete, o canapea extensibilă şi o masă de lucru.