Soca tour - partenerul nostru

Activitatea noastră se desfășoară în domeniul turismului, mai ales prin tururi ghidate atât pentru români, cât și pentru străini. Ne dorim totuși să luăm parte și la proiectele altora, pentru că doar așa ne putem bucura pe deplin de proiectele noastre. 

Ne bucurăm că excursiile, circuitele si tururile noastre au succes în rândul turiștilor vorbitori de limbă italiană si engleză! 

Prin urmare, am decis ca toate aceste oferte să fie adresate și grupurilor de turiști români stabiliți în Italia care își doresc să își petreacă sărbătorile, concediile sau timpul liber în România, alegând să descopere țara noastră, cu bune și cu rele! 

Dacă doriți să vizitați România împreună cu familia, rudele, prietenii, cunoștințele din Italia sau din altă țară în care vă aflați, contactați-ne și vă oferim toate informațiile necesare. 

Programul „Elevi în recunoaştere”  îşi propune ca fiecare elev, împreună cu profesorii, să cunoască cât mai mult despre oraşul de reşedinţă prin tururi ghidate în puncte de referinţă ale Bucureştilor pentru redescoperirea insulelor culturale care i-au păstrat parfumul peste veacuri.

Noi credem că elevii au nevoie de educaţie alternativă, bazată pe interactivitate şi contact cu mediul înconjurător!

Aici găsiți informațiile complete despre traseele deja stabilite. La cerere, putem pregăti un alt traseu din cartierul școlii dumneavoastră sau din împrejurimi. Organizăm chiar și vânători arhitecturale, câștigătorii beneficiind de premii, iar toți participanții de stimulente și aplauze.

 

Bonus oferit de Soca Tour pentru cei care doresc sa inscrie (aici  trebuie sa apara partea unde isi inscriu oamenii adresa de mail si primis un mail cu bonus)

Alege unul din tururile noastre din oferta de pe Soca Tour impreuna cu un grup de prieteni / elevi / studenți (de minim 5 persoane) si vei beneficia de un tur pietonal gratuit de circa 2 ore intr-una din zonele pline de istorie ale Bucurestiului!

 Lista completa de tururi pietonale poate fi gasita aici.